top of page
WhatsApp Image 2022-07-30 at 6.57_edited.jpg

Taivaallisen hyvää seksiä

Pia Rendic, 2020

Kuvaus

Seksuaalinen hyvinvointi on olennainen osa ihmisen terveyttä, elämänlaatua ja hyvinvointia kaikissa elämän vaiheissa. Kuitenkin monet kristityt kipuilevat seksuaalisuuden alueella. Moni on opetettu pienestä pitäen häpeämään, varomaan ja tukahduttamaan omaa seksuaalisuuttaan, ja useissa seurakunnissa opetus ja puhe seksuaalisuudesta kiteytyy edelleen erilaisten kieltojen ja varoitusten ympärille. Kirjan tarkoituksena on tarjota kristityille uusia ja oivaltavia näkökulmia siihen, miten kristityt voisivat löytää uudelleen seksin ilon erityisesti omassa parisuhteessaan.

ESITTELY

ARVOSTELUJA

Taivaallisen hyvää seksiä (2020) kirjaani varten keräsin nettiaineiston, jonka kautta saatuja vastauksia käytin hyödyksi kirjassani, joka käsittelee seksuaalisuutta ja seksiä erityisesti kristittyjen näkökulmasta. Kiertäessäni puhumassa pornosta, ihmiskaupasta ja seksuaalisuudesta olen nähnyt, miten syvissä vesissä ihmiset liikkuvat suhteessa seksuaalisuuteen ja seksiin. Samoin asiakas- ja terapiatyötä tehdessäni olen huomannut, kuinka ihmiset kipuilevat seksuaalisuuden alueella silloinkin, kun seksuaalisuuden ja seksin pitäisi tuottaa heille iloa ja nautintoa. Halusin tuoda noita elävän elämän kokemuksia mukaan myös kirjaani. Siksi olen antanut kirjassa äänen yli 300:lle suomalaiselle kristitylle, jotka jakoivat minulle omia ajatuksiaan seksistä ja seksuaalisuudesta.

 

Kirjan pääpaino on siinä, että jokaisella tulisi olla mahdollisuus toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan vastuullisella ja toista ihmistä kunnioittavalla tavalla, ilman häpeää ja syyllisyyttä. Seksuaalisuuden ja seksin tulisi tarjota ihmisille iloa ja nautintoa läpi elämän, rikastuttaa ja parantaa jokaista päivää. Parisuhdeseksin tulisi luoda mahdollisuus keskinäiselle leikittelylle, hulluttelulle ja seikkailulle, sekä erityisesti läpi elämän kestävälle seksuaaliselle halulle ja himolle. 

bottom of page