top of page

Pia Rendic

  • Tietokirjailija

  • Pappi 

  • Terapeutti

  • Väitöskirjatutkija Itä-Suomen yliopiston SCE-tohtorikoulussa

  • Vapauta Uhri ry:n perustaja ja toiminnanjohtaja
     

Olen kirjoittanut viisi tietokirjaa, jotka kaikki käsittelevät eri tavoin seksuaalisuutta ja sukupuolittunutta väkivaltaa. Idea kaikkiin kirjoihini on tullut työni kautta. Elävässä elämässä kohdatut ihmiset ja asiat, elämäntilanteet ja elämäntarinat, ja välillä viiltävätkin kohtalot ovat vaatineet ottamaan kantaa, nostamaan asioita esiin ja tuomaan ne julkiseen keskusteluun.

 

Uskon, että kirjoittaminen on yksi parhaimmista tavoista paitsi ajatella ja hahmottaa maailmaa, niin myös vaikuttaa niihin asioihin, joiden omasta mielestäni on muututtava. Tietokirjojen lisäksi olen kirjoittanut lukuisia kolumneja, blogeja, henkilöhaastatteluja ja uutisjuttuja eri foorumeihin. 


Tällä hetkellä työskentelen kirjoittamisen ohella osa-aikaisena ulkosuomalaispappina Sveitsissä, sekä seksuaaliterapeuttina. Lisäksi olen viimeiset kymmenen vuotta työskennellyt johto-, asiantuntija- ja projektitehtävissä seksiperäisen ihmiskaupan uhrien, seksuaalista väkivaltaa kokeneiden naisten ja tyttöjen, sekä seksi-ja pornoaddiktien parissa.

WhatsApp Image 2022-07-31 at 6.00.54 PM.jpeg
bottom of page